Trouwkaart bloemetjes

Zo een schoon koppel, verdient een schoon kaartje! Elke maand geeft Thomas een roos aan Lore om hun liefde te vieren. Dat was de start van het ontwerp voor hun trouwkaart.
Het kaartje is een combinatie van een linodruk en letterpress.

Trouwkaart Ik hou van jou…

Ik hou van jou de wereld rond,

van de lucht tot aan de grond…

Continue Reading →

Trouwkaart verliefde poezen

Emilie en Sepp gaven elkaar hun ja-woord! Als uitnodiging voor de dag van hun leven, maakte ik deze kaart. De verliefde poezen en hartjes staan centraal op de kaart.

Deze trouwkaart is gemaakt dmv een linosnede en letterpress. Op de paarse linoprint, drukte ik met zilver de namen van het koppel via loden lettertjes. Ook de datum werd er op die manier opgedrukt. Een mooie combinatie van twee technieken.

 

Continue Reading →

Trouwkaart Gouden rank

Mijn broer vroeg me een jaartje geleden om zijn trouwuitnodiging te maken. Met veel enthousiasme begon ik eraan. Een rank van een foto van Karl Blossfeldt vond ik symbool staan voor hun levensweg met liefde voor elkaar en voor hun kindjes. Deze foto zette ik om in een linodruk, hun namen en datum was er bij gecombineerd met letterpress. Alles goud op zwart. Grensverleggend voor me: het witte papier eens ingeruild voor zwart, niet enkel lino, maar ook loden lettertjes (we blijven wel in de hoogdruk).

Continue Reading →

Trouwkaart ‘Vlieg met me mee’

Joke en Wouter vertelden met verliefde blikken over het romantische huwelijksaanzoek… Wouter vroeg Joke ten huwelijk in een zweefvliegtuigje.  Dat is wel heel bijzonder!

Dit thema hadden ze graag doorgetrokken naar de rest van hun trouw. En ziehier, de trouwuitnodiging!

Wil je ook een trouwkaart op maat laten ontwerpen en drukken? Contacteer ons, en we bekijken samen wat mogelijk is.

 

Continue Reading →

Save The Date kaartje Lovebirds

De tortelduifjes laten graag de trouwdatum weten. Een mooi plaatje: Lieflijk kaartje met bijhorende bedrukte enveloppes. Het liefdesthema komt terug in de hartjesblaadjes.

Continue Reading →

Trouwkaart in thema pinguins

Met deze frisse trouwkaart kregen de genodigden alvast een leuke uitnodiging in hun bus. Dit was een goede start van een bijzondere levensgebeurtenis.

Continue Reading →

Een turquoise trouwuitnodiging met het kussend koppel en '&' als centrale thema

Steph en Bert Trouwen

Uiteraard maakte ik onze trouwuitnodiging ook zelf 🙂

Het vertrekpunt voor onze kaart was een foto die Bert maakte van ons, de vogeltjes verwijzen naar onze 2 poezen: Pluche en Tijger en de ampersand mocht niet ontbreken want dit was het centrale thema van onze trouw.

Continue Reading →

een trouwuitnodiging in een gele kleur op basis van een linodruk

Gepersonaliseerde Trouwuitnodiging Zonnige Dagen

Nele en Kevin wilden heel graag een gepersonaliseerde trouwuitnodiging en lieten LinoLino aan de slag gaan met wat inspirationele beelden en de opdracht om een kaart uit te werken in een gele kleur. Daar is deze warm gele trouw uitnodiging uit voortgekomen, en het hielp want de zon scheen toen ze trouwden. Continue Reading →

Een rode trouwuitnodiging met vissen, Sofie en Filip trouwen, staat op de kaart.

Trouwuitnodiging met Vissen

Sofie en Filip houden enorm van elkaar en ze houden ook van vissen, en dat komt mooi samen in deze passioneel rode trouwuitnodiging.

Continue Reading →

Trouwuitnodiging, bedrukte enveloppe en bijhorende buttons

Voor Altijd Vlinders

We zijn trots om onze eerste trouwuitnodiging te mogen publiceren op de website. Dit koppel koos voor een combinatie van linodruk uitnodigingen met bijhorende bedrukte enveloppes. Het ontwerp is met het oog op de symbolische vlinders in de buik en de lievelingsbloemen van de bruid tot stand gekomen. Continue Reading →

een paar stapeltjes met ombonden kaartjes bij een oplevering, achteraan zie je bijbehorende doopsuiker labels

Prijzen en Hoe Bestellen

Bekijk hier onze prijzen en hoe je kaartjes, geboortekaartje, trouwuitnodigingen, buttons, labels en uitvergrotingen kan bestellen.