een geboortkaartje dat vers gedukt wordt

De Werkwijze

Het gaat om jouw boodschap, daar maken we kleine (of grote) kunstwerkjes voor. Van het begin tot het einde luisteren we naar jouw inbreng en verwerken die in het resultaat. Hoe gaat dat in z’n werk …

Steph staat aan de drukpers, klanten komen een kijkje nemen bij het drukken van hun kaartjeWe maken een afspraak en het concept voor het kaartje komt samen tot stand.

Dat kan ter plaatse in het atelier hier in Opwijk, via mail of telefonisch, zo hebben al verschillende gelukkige klanten mogen van dienst zijn dichtbij in België tot ver in Nederland.

Hoeveel je zelf inbrengt kan je zelf kiezen, we werken net zo graag met een carte-blache voor het ontwerp. Het belangrijkste is dat jij het ontwerp goed vindt.

Een linosnede wordt van het ontwerp gemaakt, er wordt gedrukt en bij de oplevering krijg je de linosnede cadeau.

geboortekaartje met een stoet van diertjes

Van het ontwerp maken we ook buttons en magneten of doopsuiker labeltjes als je dat wilt, die worden dan ook volgens hetzelfde process met de hand vervaardigd.

Sommige klanten hebben graag bij een geboortekaartje of een trouw uitnodiging een uitvergroting van het ontwerp en die kan zo groot zijn als onze drukpers het praktisch toelaat.

Bekijk hier onze standaard prijzen.

Je kan bestellen via het contact formulier.

4 gedachten over “De Werkwijze

  1. Pingback: Dit is Linolino « linolino

  2. Pingback: LinoLino, Ontwerp en Druk van Kaartjes voor Alle Gelegenheden

  3. Pingback: Linodruk geboortekaartje met uitvergroting

  4. Pingback: Geboortekaartje Egeltje

Reacties zijn gesloten.